0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
DIY 5D dijamantni bojni komplet s uokvirenim platno. Izvorno umjetničko djelo, prikladno za ukrašavanje zidova, također sjajan dar.

DIY 5D dijamantni bojni komplet s uokvirenim platno. Izvorno umjetničko djelo, prikladno za ukrašavanje zidova, također sjajan dar.

HRK 2.67
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Površina dijamanta ima 17 aspekata, ujednačenu veličinu, punu boju, nikad blijedo, visoko sjajnije i sjajnije. Savršeno za odrasle i djecu starije od 6 godina. Dijamantni setovi za slikanje novi su popularni proizvod, lakši i ljepši od cross šava, lako možete dovršiti klasična umjetnička djela i uživati ​​u procesu i zabavi stvaranja dok doživljavate osjećaj da ste slikar. 【Popularni dekoracija i suvenirni poklon】- Kit za slikanje dijamanata savršen je za ukrašavanje kuća, ureda, hotela, barova i drugih mjesta. Može se koristiti u dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, blagovaonici, kupaonici, toaletu, kuhinji, studiju, kući, uredu, hotelu, restoranu i baru. A dno dijamanta je ravno i nije lako otpasti, DIY 5 D dijamantni broj za slikanje od dijamanata od dijamanata smole sjajnije i realističnije. Diamond Art kompleti su laka i ugodna aktivnost za mlade i stare majke. 【Popularni dekoracija i suvenirni poklon】- Kit za slikanje dijamanata savršen je za ukrašavanje kuća, ureda, hotela, barova i drugih mjesta.【Modni proizvodi】- Svaka od naših slika originalno je djelo naših partnerskih umjetnika. 【Super Shiny】- Rubikov okrugli dijamant kocke je nadogradnja s dijamanta smole. Umjetničko djelo ne treba biti uokvireno i može se objesiti izravno kako bi se ukrasila kuća nakon završetka. A dno dijamanta je ravno i nije lako otpasti, DIY 5 D dijamantni broj za slikanje od dijamanata od dijamanata smole sjajnije i realističnije. Površina dijamanta ima 17 aspekata, ujednačenu veličinu, punu boju, nikad blijedo, visoko sjajnije i sjajnije. Također je vrlo nezaboravan poklon koji možete dati svojoj obitelji, djeci, prijateljima na rođendane, godišnjice, dan za djecu, Majčin dan, Dan očeva, Dan zahvalnosti, Uskrsa, Noć vještica, Božić i druge praznike kako biste izrazili svoje dobre želje. Savršeno za odrasle i djecu starije od 6 godina. Također je vrlo nezaboravan poklon koji možete dati svojoj obitelji, djeci, prijateljima na rođendane, godišnjice, dan za djecu, Majčin dan, Dan očeva, Dan zahvalnosti, Uskrsa, Noć vještica, Božić i druge praznike kako biste izrazili svoje dobre želje. DIY 5 D dijamantna slika za početnike trenutno je najpopularniji proizvod, DIY Diamond Art je lakša i ljepša od vezenja križa. 【Zabavno iskustvo】- Izrada dijamantnog slikanja može iskoristiti strpljenje, smanjiti stres, regulirati emocije, poboljšati samopouzdanje i upornost. 【Super Shiny】- Rubikov okrugli dijamant kocke je nadogradnja s dijamanta smole. 【Modni proizvodi】- Svaka od naših slika originalno je djelo naših partnerskih umjetnika. 【Kvalitetni materijali】 - 5 D dijamantni alati za pakiranje alati uključuju : 100% puni dijamantski HD platno (dijamanti pokrivaju cijelo platno), platno za rastezanje okvira (nije potreban sklop), 1 set neovisno pakiranih dijamanata (stroj, ručna točnost dvostruke provjere),, 2 dijamantna olovka za slikanje, 2 dijamantska ladica, 4 komada slike s planom, 1 set visećih noktiju.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom