0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Šalica za putnike za kavu suca Najbolje smiješna jedinstvena šalica za čaj Savršena ideja za muškarce Žene bilo tko od vas zna pravilo?

Šalica za putnike za kavu suca Najbolje smiješna jedinstvena šalica za čaj Savršena ideja za muškarce Žene bilo tko od vas zna pravilo?

HRK 0.67
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Ova smiješna šalica za putnike za kavu drži tekućinu vrijednu 14 oz i dolazi s ručicom za jednostavnu ručicu i odmora palca. Konusno dno uklapa se u standardni držač za čašu. Poklopac ima kliznu otvaranje i nagnute površinu za piće. Cool jedinstvena ref kava šalica za putnike izrađena od nehrđajućeg čelika za izdržljivost. Budući da je izrađen od nehrđajućeg čelika, nije sigurno mikrovalno. Debeli dvostruki zid pomaže da vruća pića toplo i hladna pića ostanu hladne daleko duže od prosječne krigle. Slika je ispisana samo najkvalitetnijim tintama za sublimaciju i tehnikama ispisa kako bi se osigurao trajni ispis. Poklopac je sigurno perilica posuđa i otporna na razbije. NAPOMENA : Naš dobavljač nije "službeno" odobren kao perilica posuđa, iako smo ih prošli kroz stotine puta bez problema. Ručno pranje je službena preporuka za čišćenje. Ova smiješna šalica za putnike za kavu drži tekućinu vrijednu 14 oz i dolazi s ručicom za jednostavnu ručicu i odmora palca. Konusno dno uklapa se u standardni držač za čašu. Poklopac ima kliznu otvaranje i nagnute površinu za piće. Cool jedinstvena ref kava šalica za putnike izrađena od nehrđajućeg čelika za izdržljivost. Budući da je izrađen od nehrđajućeg čelika, nije sigurno mikrovalno. Debeli dvostruki zid pomaže da vruća pića toplo i hladna pića ostanu hladne daleko duže od prosječne krigle. Slika je ispisana samo najkvalitetnijim tintama za sublimaciju i tehnikama ispisa kako bi se osigurao trajni ispis. Poklopac je sigurno perilica posuđa i otporna na razbije. NAPOMENA : Naš dobavljač nije "službeno" odobren kao perilica posuđa, iako smo ih prošli kroz stotine puta bez problema. Ručno pranje je službena preporuka za čišćenje. Ako tražite poklon koji će sudac, Ref zapravo koristiti i uživati ​​u godinama koje dolaze, pogledajte ovu pametnu šalicu za putovanje kavom. Prilagođene krigle govore svojim primateljima na osobnijoj razini, čineći ih posebnim. Osim toga, putničke krigle univerzalno su funkcionalni pokloni, čak i ako niste pijač kave ili čaja.

Detaljne informacije

Oni također kupuju s ovim proizvodom