0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
Wbani 10 Art akvarel četkica za ravna ulja četka za boju četkice poput zaliha za crtanje olovke

Wbani 10 Art akvarel četkica za ravna ulja četka za boju četkice poput zaliha za crtanje olovke

HRK 3.33
Dostupno na zahtjev

Količina robe

10 komada različitih veličina i različitih četkica za glave za različite namjene. Najlon kao materijal, izrađen od ravne četke za okrugli vrh. Stroj četkice je gladak, apsorpcija boja je dobra, a elastičnost dobra. Pogodno za gouache, akril i gouache. Sučelje bakrene cijevi i glatki spoj spajanja čvrsto zatežu olovku, učinkovito olovku od pada s držača olovke. 10 komada različitih veličina i različitih četkica za različite uporabe.Nylon kao materijal, izrađen od ravne četke okruglog vrha. Stroj četkica je gladak, apsorpcija boja je dobra, a elastičnost je dobra. Položaj se za gouache, akril i gouache. Sučelje bakrene cijevi i glatki spoj spajanja čvrsto zatežu olovku, učinkovito olovku od pada s držača olovke. Specifikacija : Ručka Boja : Biserni White Handle Materijal : Woodhair Materijal : najlonquantity : 10 pcs/setmaintain : 1. Mora se brzo staviti u vodu nakon upotrebe, u suprotnom će postati tvrd. Obavezno ih nikada ne ostavite u vodi i osušite ih.2. Čišćenje : Boje na bazi vode - Topla voda sapuna, boje na bazi ulja/otapala3. Sušenje/skladištenje : Položite se ravno ili glavu prema gore. Uključite : 1 *Materijal za bojenje Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor.

Detaljne informacije

Handle Color:
Pearl White
Handle material:
wood
Hair Material:
Nylon
Quantity:
10 pcs/set
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer. :

Oni također kupuju s ovim proizvodom