0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Doprinos 0.00
Dovršeno 0.00
IRDFWH najlonska četkica set 10 komada smeđe slike kratke štapiće za ulje za akvarel 10 komada umjetničkih potrepština

IRDFWH najlonska četkica set 10 komada smeđe slike kratke štapiće za ulje za akvarel 10 komada umjetničkih potrepština

HRK 1.00
Dostupno na zahtjev

Količina robe

Dobro funkcionira s bouacheom, akvarelom i uljnim bojama. 10 komada različitih veličina i različitih četkica za glave za različite namjene. Pokloni za slikare ili umjetnike, studente. Napravljen u ravnu okruglu četku s glatkim udarcima. Dobra apsorpcija boja i dobra elastičnost. Dobro funkcionira s bouacheom, akvarelom i uljnim bojama. 10 komada različitih veličina i različitih četkica za glave za različite namjene. Pokloni za slikare ili umjetnike, studente. Napravljen u ravnu okruglu četku s glatkim udarcima. Dobra apsorpcija boja i dobra elastičnost. Dobro funkcionira s bouacheom, akvarelom i uljnim bojama.10 Komadi različitih veličina i različitih četkica za različite uporabe.GIFTS za slikare ili umjetnike, studente. Uputili su se u ravnu okruglu četku s glatkim udarcima. : Boja ručke : Kao što je prikazano Materijal : Woodhair Materijal : Nlonmaintain : 1. Mora se brzo staviti u vodu nakon upotrebe, u suprotnom će postati tvrd. Obavezno ih nikada ne ostavite u vodi i osušite ih.2. Čišćenje : Boje na bazi vode - Topla voda sapuna, boje na bazi ulja/otapala3. Sušenje/skladištenje : Položite se ravno ili glavu. Uključeno je : 1 *Materijal za boju Ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. Artističke četkice za akril postavljene za akril Uljna akvarel gouache boje umjetnost licem tijela profesionalna minijaturna bojna četkica.

Detaljne informacije

Handle color:
as shown
Handle material:
wood
Hair Material:
Nylon
maintain:
1. It must be put into water quickly after use, otherwise it will become hard. Make sure to never leave them in water and dry them.:
2. Cleaning:
Water based paints - warm soapy water, oil based/solvent based paints
3. Drying/Storage:
Lay flat or head up.
Package Included:
1 *Paint material:
If you have any questions about this product, please contact me, we will contact you within 24 hours and provide you with a satisfactory answer.:
Artist Paint Brushes Set for Acrylic Oil Watercolor Gouache Paint Art Face Body Professional Miniature Painting Brushes :

Oni također kupuju s ovim proizvodom